Otseülekanne: linnameeskond ihkab Paidele säru teha

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskond võõrustab Eesti jalgpalli meistriliiga 14. vooru mängus kodusel Raeküla staadionil Paide linnameeskonda.
Pärnu linnameeskond võõrustab Eesti jalgpalli meistriliiga 14. vooru mängus kodusel Raeküla staadionil Paide linnameeskonda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärnu linnameeskond võõrustab Eesti jalgpalli meistriliiga 14. vooru mängus kodusel Raeküla staadionil Paide linnameeskonda.

Pärast avavooru triumfi Rakvere Tarva üle on tabeli üheksas Pärnu kaotanud lausa 12 matši järjest, väravate vaheks 5:32. Paide pole aga kerge saak, nemad on 14 kohtumise järel hoidmas 16 punktiga tabeli kuuendat positsiooni.

Kaks satsi võtsid omavahel mõõtu ka 2. aprillil – siis jäi Paide koduväljakul kaht penaltit ja punast kaarti näinud kohtumises koguni 4:0 peale. Kas seekord pakub Pärnu vingemat vastupanu?

"Ees on ootamas kompromissitu võitlus. Peame andma väljakul endast kõik, et ei kogeks sama tunnet, mis meie esimeses omavahelises mängus juhtus. Kui teeme endast sõltuvalt väga hea soorituse, on mängu lõpptulemus eelmisest parem," ütles Pärnu linnameeskonna peatreener matši eel.

Pärnu meeskonna poolkaitsja Rauno Tutki sõnutsi pole kohtumine Paidega kergete killast. "Vastane on oma punktidega meie eest ära läinud, aga vaatame, kas vahe on sama ka mänguliselt. Kindlasti ootame publikut staadionile, et vastasele säru teha!" ütles Tutk.

Mäng algab kell 19 ja otseülekannet saab vaadata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles