Sauga jooks lõppes väikese segadusega

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga valla jooksul osales 150 jooksjat ja käijat.
Sauga valla jooksul osales 150 jooksjat ja käijat. Foto: Erakogu

Tänavu kolmandat korda toimunud Sauga valla jooks “Jookse külale külla” on leidnud küll spordisõprade lugupidamise, kuid pühapäevast võistlust varjutas segadus rajamärgistusega.

Kiisa külas startis 5,4kilomeetrisele rajale 35 meest ja niisama palju naisi, peale selle kümme kõndijat-kärutajat. Lastedistantsidel osales 69 last.

“Ilm oli ilus ja korralduslikult sujus kõik hästi,” kommenteeris ürituse üks korraldajaid, Sauga vallavolikogu esimees Kandela Õun. “Rahvast oli küll vähem kui mullu, aga ilmselt oli selle põhjuseks fakt, et jooksu stardipaik ei asunud ühegi suure keskuse ega bussipeatuse lähedal. Valisime stardipaigaks Green motelli, sest see kogus mullu tuntust pagulaste teemaga. Tahtsime rahvale seda kohta tutvustada ja inimesed, kes ei olnud siin varem käinud, nägid, et koht on tore. Ka motelli peremees tuli väga hästi kaasa.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles