Pärnu poiss võitis Poolas EMi etapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu poiss Jörgen Matthias Talviku (vasakul) ja Sõmerpalu klubi esindav Allar Pent tõid Poolast kaksikvõidu.
Pärnu poiss Jörgen Matthias Talviku (vasakul) ja Sõmerpalu klubi esindav Allar Pent tõid Poolast kaksikvõidu. Foto: Rauno Kais

Jörgen-Matthias Talviku võitis Poolas Cieszynis motokrossi noorte Euroopa meistrivõistluste Kirde regiooni etapil 85 ccm masinaklassis esikoha.

Pärnu motoklubi kasvandiku Talviku järel tuli teiseks Allar Pent Sõmerpalu klubist ja kolmanda koha sai lätlane Patriks Uzuls.

30kraadises kuumuses toimunud võidukihutamisel oli Talviku kvalifikatsiooni kiireim. Esimeses sõidus meie poiss kukkus ja ta pidi leppima Penti järel teise kohaga. Teises sõidus Talviku ei vääratanud, ta jõudis esimesena finišisse ja teenis etapivõidu.

Poola etapil kihutas 85 ccm masinaklassis 31 noormeest Eestist, Lätist, Venemaalt, Valgevenest, Ukrainast ja Poolast.

Noorteklassides 65 ccm ja 85 ccm sõidetakse Euroopa meistrivõistlustel kõigepealt neljas regioonis ja iga piirkonna kümme paremat pääseb juulis finaalvõistlusele. Järgmine Kirde regiooni EM-etapp toimub 25. ja 26. juunil taas Poolas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles