Festival Schilling kuulutas välja kõik esinejad

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indie-festival Schilling.
Indie-festival Schilling. Foto: Madis Sinivee

Juuli algul kümnendat korda Kilingi-Nõmme suveaias toimuva alternatiivmuusikafestival Schillingi korraldajad kuulutasid eile välja kaheksa viimast esinejat.

Sellel aastal astuvad Schillingul üles indie-rokkbänd British Sea Power Inglismaalt, Venemaa ansambel Pinkshinyultrablast, Soome elektroonse popmuusika artist Jaakko Eino Kalevi ja Soome hüpnootilise rokkmuusika bänd Black Lizard.

Kodumaalt tulevad kohale uue plaadi materjali esitlev Pastacas, mänguline hiphopiduo Öökülm, üks omanäolisemaid Eesti artiste Mick Pedaja ja värskekõlaline elektroonikaartist SU-MU.  

Peale nende on juba varem Schillingu kavasse kinnitatud elektroonilise muusika trio Garden City Movement Iisraelist, 2000ndate üks mõjukamaid Rootsi indie-pop`i bände The Embassy, minimalistlik darkwave`i-duo The KVB Inglismaalt ja Tallinna postrokkansambel Levski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles