Lauluõpetaja Endla Murd ei kahetse Pärnusse tulekut

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Murdi (keskel) praegused ja kunagised kasvandikud: (vasakult) Karmen Kõrnas, Merily-Anett Hallik, Karmen Mardik, Liina Bergmann, Maret Palusalu, Annika Uibo, Merilin Kauniste, Elizabeth Meedla ja Geity Miilberg. Kontsertmeistrina saatis nende laulu juubelikontserdil Irina Oad (paremalt kolmas).
Endla Murdi (keskel) praegused ja kunagised kasvandikud: (vasakult) Karmen Kõrnas, Merily-Anett Hallik, Karmen Mardik, Liina Bergmann, Maret Palusalu, Annika Uibo, Merilin Kauniste, Elizabeth Meedla ja Geity Miilberg. Kontsertmeistrina saatis nende laulu juubelikontserdil Irina Oad (paremalt kolmas). Foto: Mailiis Ollino

“Järgmises elus olen ma tõenäoliselt muusikaliteatri laulja,” teatab Endla Murd muretult, nagu oleks mitme elu elamine kõige loomulikum asi siin maailmas.

Pärnu kunstide majas omanimelise laulustuudio 25. aastapäeva praeguste ja kunagiste õpilaste kevadkontserdiga tähistanud õpetaja naerab nii nakatavalt, et kellelgi ei tule läheduses pähe enam muremõtteid mõlgutada.

Tosin aastat Murdi juhendusel laulnud vilistlane Geity Miilberg ja sünnipäevakontserdil laulustuudio õpilasena oma viimase etteaste teinud Karmen Kõrnas lausuvad kui ühest suust, et õpetajana on Murd ülienergiline ja särtsakas, aga nõudlik ja rangegi, kui on tarvis tõsist tööd teha ja konkursid tulekul. “Aga halva tujuga ei lähe me siit tunnist ära kunagi,” märgib Kõrnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles