Kati Raidma võitis juubelihooaja avasõidu

Enn Hallik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EHSi karikasarja avaala võits Vändra Ratsaspordiklubi sportlane Kati Raidma hobusel Ralf.
EHSi karikasarja avaala võits Vändra Ratsaspordiklubi sportlane Kati Raidma hobusel Ralf. Foto: Krista sepp

Eesti Hobusekasvatajate Seltsi karikasarja 20. hooaja avaala 80 cm takistussõidu kuld kuulub Vändra Ratsaspordiklubi sportlasele Kati Raidmale hobusega Ralf, järgnesid Carolyn Vilba Rodotendronil (RSK Ruttar) ja Katariina Tomann Toonikul(Tondi RSK).

90 cm parkuuri võitis Kristiin Jaanimets hobusel Martell. Teine oli Josiine Vekram eesti hobusel Elkur Torist, kolmanda auhinnalise koha tõi Pärnumaale Triini Viks Are vallast. Tori hobuste arvestuses tuli esikohale Liis Maisla Harlettal.

Tori ja trakeeni hobustel võistlejad konkureerisid 100 cm takistussõidus. Tori hobuste esikolmikusse kuulusid Priit Perna Hermelal, järgnesid Keidy Udalov Cascanial ning Anni Maisla Orpheusel. Edukaim trakeeni hobusega sõitja oli Kristiina Tammeleht Empirel.

Päeva kõrgeim parkuur oli 110 cm takistustega, võitjaks tuli Kätlin Saarm Quickstepil, ümberhüpetel esikohale pakkus tugevat konkurentsi eesti hobusel Vip võistlenud Betti Buht Torist.

Võistluste korraldajad olid OÜ Tori Hobusekasvandus ja Eesti Hobusekasvatajate Selts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles