Motomehed võitsid Türil kuus pjedestaalikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov kihutas Türil esikoha vääriliselt.
Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov kihutas Türil esikoha vääriliselt. Foto: Urmas Luik

Eesti motokrossisarja Top 200 kolmandal etapil Türil Kihli rajal teenisid Pärnumaa võidusõitjad kaks esimese, kaks teise ja kaks kolmanda koha auhinda.

Erakordselt pikk kuivaperiood jättis oma pitseri Türi võistlusele. Võistlejad pidid kogu päeva jooksul võitlema tugeva tolmuga, mis tegi sõitmise kohati väga ohtlikuks.

Üle 50aastaste seenioride konkurentsis oli mõlemas sõidus vastastest peajagu üle Pärnu motoklubi raudvara Jüri Makarov.

MX Open C klassis käis tihe rebimine etapivõidu nimel Tihemetsa klubi võidusõitja Aimar Plataisi ja sakulase Kardo Orava vahel. Avasõidu Orav võitis, kuid teises sõidus tuli tal tunnistada Pärnumaa mehe paremust. Kuna Platais oli avasõidus kolmas, pidi ta kokkuvõttes leppima teise kohaga.

MX Open D klassis teenis pärnakas Juhan Heamets kolmanda auhinna. Noorte motomeeste MX Open E klassis pani oma paremuse veenva ülekaaluga maksma Läti klubi esindav Pärnu poiss Genry Arras, teise koha sai Riho Ild Paikuselt ja kolmandaks tuli Oliver Leppik Pärnu motoklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles