Kõik Pärnumaa maadlejad Põhjamaade medalil!

Enn Hallik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Uibo (sinises). Arhiivifoto.
Randel Uibo (sinises). Arhiivifoto. Foto: Erakogu

Põhjamaade meistrivõistlustel Kreeka-Rooma ja naistemaadluses Tallinnas osalesid Pärnumaalt Randel Uibo ja Tiia-Triin Tomson (SK Leo) ning vennad Mario ja Helary Mägisalu (Vändra SKP).

Pärnu Vanalinna koolis õppiv Tiia-Triin Tomson sai kadettide kuni 46 kg kaalus esimeseks vastaseks rootslanna Gabriella Stiernfeldti, kellele lõpusekundeil kaotas. Tasavägises matšis jäi ta punktidega alla ka soomlanna Saga Yli-Hanukselale, aga võitis siis eestlanna Triinuly Veimanni ja teenis pronksi.

Kreeka-Rooma maadluse kadettide kuni 69 kg kaalus võitis Audenteses õppiv sintlane Randel Uibo punktidega kindlalt nii rootslase kui norralase, jäi siis napilt alla leedulasele Dmitrij Parechelasvilile ja võitis pronksimatšis soomlase Otto Ketoneni.

Vändralased Mario ja Helary Mägisalu võistlesid juunioride kuni 55 kg kaalus. Helary võitis soomlase Mattias Poutaneni ja vend Mario ning tuli esimeseks, Mariole kuulus kolmas koht. Helary võistles ka täiskasvanute turniiril, kus oli neljas.

Tiia-Triin Tomson, Randel Uibo ja Helary Mägisalu on oma vanuseklassi Eesti meistrid, neil seisab sel suvel ees maadlemine Euroopa meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles