Õpilastippudele särab kolm kulda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänupäevaliste hulgas olid looduspiltnik Agnes Pajula (vasakul) Surjust, kulmedalikandidaadid Anna-Liisa Antson Kilingi-Nõmmest ja Laura Jõe Tõstamaalt ning aineolümpiaadidel edukas Farid Boubadaz Häädemeestelt.
Tänupäevaliste hulgas olid looduspiltnik Agnes Pajula (vasakul) Surjust, kulmedalikandidaadid Anna-Liisa Antson Kilingi-Nõmmest ja Laura Jõe Tõstamaalt ning aineolümpiaadidel edukas Farid Boubadaz Häädemeestelt. Foto: Urmas Luik

Maapiirkonna õpilaste tänupäevale palutud 87 õpilase hulgas oli kolm kuldmedalikandidaati, neist Anna-Liisa Antson ja Eke Tominga lõpetavad Kilingi-Nõmme gümnaasiumi ja Laura Jõe Tõstamaa keskkooli.

Pärnu maavanema Kalev Kaljuste ja Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehe Lauri Luuri pidulikul kooliaasta vastuvõtul osalesid õpilased maapiirkonna 18 omavalitsuse 23 koolist. Tunnustussõnu öeldi 23 õpetajale.

“Maavalitsuse saalis on põrandapinna ühe ruutmeetri kohta täna kõige rohkem andekaid inimesi,” nentis maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse peainspektor Gerdi Rebane, kes luges ette ka tänupäeval osalejate tutvustused. Suurepärased tulemused õppimises, teadustöös, robootikas, spordis, kunsti-, laulu- ja luulekonkurssidel, rahvatantsus, koduriigi esindamine rahvusvahelistel võistlustel, töö õpilasomavalitsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles