Ettevõtlusega võib alustada juba koolipingis

Silja Joon
, reporter, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored ettevõtjad Andrin Ratiste (vasakul) ja Silvar Stern arendavad uudset teenust: pealinna kinnisvara uusarendustele 3D-animatsioonide tegemist, mis on Eestis alles lapsekingades.
Noored ettevõtjad Andrin Ratiste (vasakul) ja Silvar Stern arendavad uudset teenust: pealinna kinnisvara uusarendustele 3D-animatsioonide tegemist, mis on Eestis alles lapsekingades. Foto: Urmas Luik

“Otsime alasid ja valdkondi, kus meil oleks konkurentsieelis ja mõtleme juba teenuste ekspordi peale,” märgivad poolteist aastat oma ettevõttega Media Films OÜ mässanud pärnakad Silvar Stern ja Andrin Ratiste.

Stern ja Ratiste on endised koolivennad, kelle eesmärk on ettevõtluses oma ideedega läbi lüüa: noormeeste loodud osaühing pakub meediateenuseid.

Kui põhikoolis õppiv Stern ja gümnasist Ratiste pärast Pärnu ühisgümnaasiumi õpilasesinduse laagrit mõtteid vahetasid, ilmnes, et mõlemal on suur huvi ettevõtluse vastu. See oli kolm aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles