Linnarahvale avatakse peagi lasketiir

Kadrin Karner
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealik kolonelleitnant Tõnu Miil ja OÜ S-Arms tegevjuht Priit Paulus Pärnus Raba tänaval asuva lasketiiru rendilepingu.
Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealik kolonelleitnant Tõnu Miil ja OÜ S-Arms tegevjuht Priit Paulus Pärnus Raba tänaval asuva lasketiiru rendilepingu. Foto: Kaitseliit

Eile allkirjastasid Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealik kolonelleitnant Tõnu Miil ja OÜ S-Arms tegevjuht Priit Paulus rendilepingu, mille põhjal saavad lähitulevikus lasketiiru kasutama hakata linnakodanikud ja teised soovijad.

"Kaitseliitlased kasutavad lasketiiru kolmapäeviti ja neljapäeviti, teistel aegadel on tiir S-Armsi kasutuses," rääkis Miil. Tema sõnul on tähtis, et sihtotstarbeliseks kasutamiseks rajatud hoonet kasutatakse võimalikult palju.

"Tänu meie partnerile saab Raba tänaval asuvat lasketiiru hakata kasutama linnarahvaski," lisas Paulus.

Priit Pauluse ütlust mööda saab huviline külastada Raba 1a asuvat siselasketiiru reedest teisipäevani 12–20. "Laskmas võib käia nii oma varustusega kui ka instruktori juhendamisel, õppida saab ka meie moona ja relvaga," lisas ta.

"Meie instruktorid, kes on sõjaväelise tausta ja turvaoperaatori kogemusega, on kvalifitseeritud tegema relva- ja laskeõpet. Neil kõigil on mitmekesised pikaajalised kogemused sõjalistelt operatsioonidelt ja rahvusvahelistest turvafirmadest kriisipiirkondades," sõnas S-Armsi tegevjuht.

Tund aega laskmist oma püstoliga hakkab maksma kaheksa eurot. Rohkem infot laskmise ja tiiru kohta leiab S-Armsi kodulehelt.

OÜ S-Arms annab väljaõpet turvaoperaatoritele, kes tegutsevad kriisipiirkondades, riigiasutustele, turvfirmadele ja seaduskuulekatele inimestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles