Vutimehed, kaua võib?

Enn Hallik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastane on löönud värava, Pärnu linnameeskonna puurilukk Hendrik Vainu õnnetu. Nii 35 korda.
Vastane on löönud värava, Pärnu linnameeskonna puurilukk Hendrik Vainu õnnetu. Nii 35 korda. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu linnameeskond on Eesti jalgpallimeistrivõistlustel saanud avavooru võidu järel 13 kaotust jutti, tabelis on selja taga vaid amatöörlik Rakvere, esimene püütav, Narva Trans, virvendab juba 11 punkti kaugusel.

Vaatamata sellele, et ees on 22 vooru, mille jooksul positiivne pööre võib tulla, ei tee see seis kellelegi rõõmu ja sunnib pöidlahoidjaid tahtma vastuseid küsimustele: kui kaua niimoodi peksa saada võib, mis on kaotustejoru ja meeldivate üllatuste puudumise põhjused ja mida linnameeskond mudast tõusmiseks teha saab ja kavatseb?

Seda enam, et suve lõpuks peaks kohas, kus küll vaheaegadega, aga Pärnu Tervise päevist peaaegu 100 aasta jooksul oma vutimehi paljukesi ja häälekalt toetatud, valmima ja linnameeskonna koduväljakuks saama uus ja ilus Rannastaadion. Sinna tahaksime ju kõik tegijatena minna. Nii väljakule kui tribüünile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles