Koolidirektor otsib suvesse raju rokki

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Laanemetsale meeldivad rahulikud kontserdid, kuid hing ihkab aeg-ajalt raju rokipidu. 2010. aastal käis ta koos sõpradega Taanis Roskilde festivalil. Fotol abikaasa Evelin (vasakult), Andres ja sõbrad. Möödunud aastal väisas koolidirektor Rootsis ülisuurt Bravalla muusikapidustust.
Andres Laanemetsale meeldivad rahulikud kontserdid, kuid hing ihkab aeg-ajalt raju rokipidu. 2010. aastal käis ta koos sõpradega Taanis Roskilde festivalil. Fotol abikaasa Evelin (vasakult), Andres ja sõbrad. Möödunud aastal väisas koolidirektor Rootsis ülisuurt Bravalla muusikapidustust. Foto: Erakogu

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktori Andres Laanemetsa suvi algab ja lõpeb vigureid täis olenguga kolleegide seltsis. Suvesse mahub muusikat, perega omaette olemist ja 32aastase traditsiooniga spordilaager.

Kuigi Pärnus sündinud ja pärast Tartu ülikooli kehakultuuriteaduskonna lõpetamist kodulinna naasnud Laanemets on üdini Pärnu patrioot, saab ta tõeliselt puhata suvepealinna melust ja inimestest eemal.

Kolm aastat järjest renditi perega Otepääl Mäha järve ääres väikest saunamaja. Suvel inimtühjas kohas veedetud nädala sisse jäi vesirattaga sõitu järvel ja raamatute lugemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles