Pärnu rattapäev pakub sõite kõigile

Siim Saavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rattapäeval tulevad starti ka kunagi Tour de France’il liidrisärki kandnud Jaan Kirsipuu ning hiljuti Girol mehetegusid sooritanud Tanel Kangert.
Pärnu rattapäeval tulevad starti ka kunagi Tour de France’il liidrisärki kandnud Jaan Kirsipuu ning hiljuti Girol mehetegusid sooritanud Tanel Kangert. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Uues kuues Pärnu rattapäev 12. juunil pöörab rohkem tähelepanu lastele ja rahvasportlastele ning reklaamib end eelkõige pereüritusena.

Pärnu rattapäev, mille võistluskeskus asub Niidupargis kutsehariduskeskuse territooriumil, on välja kasvanud üle 50aastase traditsiooniga Pärnu tänavasõidust ja Püha Loomaaia rattarallist.

Peakorraldaja Peeter Strikholmi sõnutsi on 12. juuni rattapäev mõeldud igas vanuses ja füüsilises vormis inimestele, kellele rattaga sõitmine südamelähedane. “Igaüks leiab endale Pärnus sobiva distantsi, millel ennast proovile panna,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles