Pootsi tapmise asjaolusid varjutab segadus

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Leasel, kes oli väidetava tapmise ajal majas, kus juhtunu aset leidis, ei ole aimugi, mis võis lõpu leidnud naisele saatuslikuks saada.
Oliver Leasel, kes oli väidetava tapmise ajal majas, kus juhtunu aset leidis, ei ole aimugi, mis võis lõpu leidnud naisele saatuslikuks saada. Foto: Urmas Luik

Tõstamaa vallast Pootsi külast oma kodunt leitud 28aastase naise surnukeha puhul on prokuratuuri teatel alust kahtlustada, et ohver hukkus kuriteo tagajärjel.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja ülesandeid täitva riigiprokuratuuri pressinõuniku Carol Merzini andmeil ei tuvastatud Pootsi külast eramust 31. mail leitud naise surnukehal esmavaatlusel vägivalla tundemärke. Ta möönis, et küll andis põhjuse kahtlustada kuritegu kohtumeditsiiniline lahang.

Merzini sõnul on juhtumi suhtes alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi tunnustel. Ta lisas, et Pärnu maakohus võttis 3. juunil prokuratuuri taotlusel kahtlustatavana vahi alla 36aastase naise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles