Pärnu parkimismaja läheb enampakkumisel müüki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimismaja.
Parkimismaja. Foto: Ants Liigus

OÜ Win Marketsi pooleliolev parkimismaja Pärnus läheb mõne nädala jooksul enampakkumisele alghinnaga 70 miljonit krooni.

Kohus kuulutas Pärnu kesklinna parkimismaja rajanud Win Marketsi pankroti välja detsembri keskel.

Win Marketsi pankrotihaldur Andres Hermet ütles, et reedel toimunud võlausaldajate koosolek otsustas parkimismaja müüki panna 70 miljoni krooniga.

"See on ilmselgelt rohkem kui turuväärtus, aga alguses tuleb kõrgema hinnaga müüa," ütles Hermet. Tema sõnul läheb parkimismaja enampakkumisele lähemate nädalate jooksul.

Koosolekul valitud pankrotitoimkonda kuuluvad Hermeti sõnul ettevõtte suurima võlausaldaja Unicredit Banki ja väikevõlausaldaja Fortum Termesti esindajad.

Hermeti varasema hinnangu järgi ulatuvad Win Marketsi kohustused kokku 140 miljoni kroonini ja varad 20–30 miljoni kroonini. Hermeti sõnul pole detsembri keskpaigast saati oluliselt rohkem nõudeid esitatud.

Detsembri keskel ütles Hermet, et ettevõttes pole kunagi majandustegevust toimunud, firma tegevus on seisnenud parkimismaja ehitamises. "Raha on kulutatud parkimismaja ehitamisele 80 miljonit krooni," ütles Hermet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles