Are postipunkt otsib kohalikku koostööpartnerit

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Urmas Luik

Are postipunkt oli 30. mail sunnitud oma uksed koos kohaliku kauplusega sulgema ja praegu postipunktil oma kodu pole. Eesti Post otsib nüüd Ares uut partnerit, kes suudaks postiteenuseid osutada.

"Kohalik elanikkond saab postiteenuseid tarbida vaid kirjakandja vahendusel või naaberpostiasutuses," vahendas Omniva kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv.

"Kindlasti peab postipunktis olema tagatud postiteenuste kvaliteet, et teenuste tarbimine maapoodides oleks sama lihtne kui igapäevase leiva ja piima ostmine," märkis Kaiv. "Selleks tagab Eesti Post partnerile postiteenuste osutamiseks tarviliku mööbli ja inventari."

Samuti koolitab postifirma välja postipunkti kohaliku personali, et postiteenuste osutamine teenindajates nõutust ja segadust ei tekitaks.

Ares saab Eesti Post postipunkti avada juhul, kui leitakse sobiv partner. "Üldjuhul osutavad postipunktid teenuseid sobivamatel aegadel ja mugavamalt, kui seda teevad maapiirkondade väikesed postkontorid, mis on avatud vaid mõnel päeval nädalas ja mõne tunni korraga," sõnas Kaiv.

Eestis on postipunkte kokku 156,  neist 15 asub Pärnumaal, enamik neist väikestes maapiirkondades ja asukohaga kohalikus kaupluses. Eesti Post teeb veel koostööd mitme tarbijate ühistuga, samuti on kokkuleppeid sõlmitud valdadega, kes oma raamatukogudes postiteenuseid osutavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles