Sindi võttis peremeheta maja linnale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi vapp.
Sindi vapp. Foto: Pärnu Postimees

Sindi linnavolikogu neljapäevase istungi päevakorras oli erandlik teema – eramu ja abihoonete peremehetuks tunnistamine ja linna omandisse võtmine.

Sindi linnavalitsuse ehitusinsener Arvid Arroval rääkis, et Pärnu maantee äärsel kinnistul paiknevate hoonete omanike otsingutest möödus 1. juunil viis aastat. Ehitiste ümbrust on korrastanud Sindi Kommunaal, et linna peatänav nägusam oleks.

Ehitusregistri andmetel on kahekorruselisele elamule ja saunast, kuurist ning garaažist koosnevale abihoonele antud kasutusluba 1980. aastal, kinnistul asub kaevgi. Linnavolikogu otsuse eelnõust selgus, et rahvastikuregistris pole hoonete kolme omaniku kohta andmeid ja linnavalitsus on neid ametlikult otsinud 1. juunist 2011. Samal aastal hõivas linnavalitsus mainitud ehitised kui peremeheta vara ja määras nende hooldajaks linna hallatava asutuse Sindi Kommunaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles