Mängufilmi otsitakse Pärnumaalt osatäitjaid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader tulevasest filmist - isa ja poega mängivad Roman Baskin ja Rain Tolk.
Kaader tulevasest filmist - isa ja poega mängivad Roman Baskin ja Rain Tolk. Foto: promo

Juuli alguses hakkavad Pärnumaal Tahkuranna ja Häädemeeste vallas pihta Andres ja Katrin Maimiku uue mängufilmi "Minu näoga onu" võtted, kuhu otsitakse nii massistseenidesse kui ka vastutusrikkamatesse rollidesse kohaliku rahva seast osatäitjaid.

Seetõttu ootab filmimeeskond kõiki huvilisi reedel 15–20 Võiste suveaeda, kus nad üles pildistatakse ning kõrvalosatäitjad ja taustanäitlejad välja valitakse.

Mängufilm "Minu näoga onu" jutustab loo keskealisest muusikakriitikust Hugost, kes kannatab lahutusjärgse depressiooni käes ja vajub veel sügavamale masendusse, kui selgub, et tal tuleb tegemist teha oma kiusliku ja räpaka isa Raivoga, kes teeskleb, et on kohe suremas.

Mõlemad mehed leiavad uue hingamise, kui avastavad, et on sisse võetud ü̈hest ja samast naisest. Raivo teeb kõik, et rikkuda Hugo romantilised plaanid.

Peaosades astuvad üles Rain Tolk, Roman Baskin ja Evelin Võigemast.

Filmivõtete esimene periood toimub 1.–24. juulini Pärnumaal Kablis, Võistes ja Häädemeestel, võttemeeskond tuleb siia tagasi sügisel.

"Sõnalisi osi ei ole, aga tulemas on üks suurem massivõte juuli teises pooles ja on väiksemaid kõrvalosi geštaltteraapiagruppi," julgustas taustanäitlejate valiku eest vastutav Liina Tiido kõiki kohale tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles