HOP hakkab pihta

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks ettevõtlikku naist Andra Kalda (vasakul) ja Helen Solovjev toovad kolmel suvekuul Pärnu vanalinna raekoja ette terrassile mängima nii muusikud kui teatritegijad.
Kaks ettevõtlikku naist Andra Kalda (vasakul) ja Helen Solovjev toovad kolmel suvekuul Pärnu vanalinna raekoja ette terrassile mängima nii muusikud kui teatritegijad. Foto: Gertrud Alatare

Raekoja vastas tegutsev õllekelder nimega HOP tõotab Helen Solovjevi ja Andra Kalda eestvõttel kujuneda sel suvel kultuurseks nautlemise kohaks.

Talvel keldribaarina üsna märkamatuks jääv Pärnu kesklinnas tegutsev vaba aja veetmise koht on end suveks sirutanud maa alt välja päikese kätte asfaltplatsile, kus kunagi tegid ühes külalistega ühispilti pulmapaarid. Alates tänasest hakkavad siin toimuma kontserdid ja näeb isegi teatrilavastusi.

“Kes see ikka tahab suvel siseruumides olla?” põhjendasid kaks rõõmsat naist-programmijuhti. Esinejaid on nad valinud enda sõnul selle järgi, et nood lihtsalt õlle kõrvale umpa-umpaks ei jääks, vaid pakuksid midagi enamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles