Pikimad kiviaiad taastatakse Kuresel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Saare Rantšo omanik Egon Mirme taastab kiviaiad missioonitundest ja maksab kaks aastat töömeestele oma taskust. “Tahan, et Kurese küla ilus välja näeks,” põhjendas ta.
OÜ Saare Rantšo omanik Egon Mirme taastab kiviaiad missioonitundest ja maksab kaks aastat töömeestele oma taskust. “Tahan, et Kurese küla ilus välja näeks,” põhjendas ta. Foto: Urmas Luik

Põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet andis Pärnumaa 19-le taotlejale kokku 157 228 eurot kiviaedade taastamiseks, kahe aasta pärast on maakonda lisandunud üle üheksa kilomeetri kiviaedu.

Kõige suurem kilometraaž üleslaotud kiviaedu on selleks ajaks ette näidata OÜ Saare Rantšo omanikul Egon Mirmel Kureselt.

Kopsakama toetuse saidki kaks Kurese küla maadel tegutsevat talunikku: 42 384 euro suurune summa määrati Mirme Saare Rantšole, 40 160 eurot saab tema naabrimees FIE Urmas Vahur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles