Naised laulavad kontravanniga

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Päris kontrabassid on ju nagu õrnad daamid, kontravann saab igasugustes ilmastikutingimustes hakkama,” kiidab Katrin Laidre (vasakul) oma pilli. Sellega on päri Sofia Joons, Kristiina Ehin ja Kairi Leivo.
“Päris kontrabassid on ju nagu õrnad daamid, kontravann saab igasugustes ilmastikutingimustes hakkama,” kiidab Katrin Laidre (vasakul) oma pilli. Sellega on päri Sofia Joons, Kristiina Ehin ja Kairi Leivo. Foto: Kristjan Teedema

Täna õhtul jõuab oma esimesel kontsertreisil mööda kauneid Eestimaa paiku pärnumaalaste ette nelja naise ansambel Naised Köögis – Kristiina Ehin, Sofia Joons, Katrin Laidre ja Kairi Leivo.

Reiu puhkekeskuse suvelaval lasevad nad kõlada oma hiljuti Kuldse plaadiga pärjatud debüütalbumi “See pole ainult sääskede ja siilide öö” lauludel ja esitavad mõne uue pala, mida seni on vaid köögis harjutanud.

“Meid on ligemale aastajagu mitu korda Pärnumaale esinema kutsutud, aga kordagi ei ole me veel saanud siia tulla, sest Sofia elab Rootsis, mina Tartus ja teised Viljandis ning raske on kõiki kokku saada,” avaldas Kristiina Ehin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles