Magistritöö järgi võiks valmida Pärnus uus sild

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt Vaheri magistritöö põhilahendus keskendub kahe Pärnu piirkonna ühenduse loomisele ja võimalikule kesklinna aktivaatorile ̶  planeeritavale sillale.
Britt Vaheri magistritöö põhilahendus keskendub kahe Pärnu piirkonna ühenduse loomisele ja võimalikule kesklinna aktivaatorile ̶ planeeritavale sillale. Foto: Britt Vaher

Britt Vaheri magistritöö “Pärnu sild – märk ja dialoog” on kaheksa töö hulgas, mida saab esmaspäevast vaadata Tallinna tehnikaülikooli arhitektuuri ja urbanistikainstituudi selle aasta magistritööde näitusel.

Rotermani vana jahulao aatriumis tänasest välja pandud magistritööde kohta mainis instituudi direktor arhitekt Irina Raud, et need keskenduvad arhitektuuris ja linnaehituses päevakajalistele probleemidele ning magistrid pakuvad lahendusi Tallinna, Tartu, Pärnu, Viljandi ja Keila arengule.

Pärnu päevakajalist uue silla probleemi käsitlevas töös on magister Britt Vaher planeerinud kaks silda, ühe jalakäijatele ja teise sõidukitele Aia ja Raba tänava pikendusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles