Weekend Festival Balticul esinemise võitles välja Clubmusic Takeover

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duo Clubmusic Takeover.
Duo Clubmusic Takeover. Foto: promo

Weekend Festival Baltic valis noorte plaadikeerutajate seast parimaks duo Clubmusic Takeoveri, kel avaneb võimalus üles astuda 4.-6. augustil Pärnu rannas tänavuse suve suurfestivalil.

Maikuus käivitasid Sky Plus, Coca-Cola ja Weekend Festival Baltic selle aasta suurima noorte DJde võistluse, mille auhinnaks oli esinemine Weekend Festival Balticul. End pani kirja 125 talendikat plaadikeerutajat. Sky Plus ja Weekend Festival valisid nende hulgast välja 26 noort, kes said 24. maist kuni 5. juunini võimaluse üles astuda Tallinnas Coca-Cola POP-UP poes. Igal õhtul oli noori DJsid kuulamas Weekend Festival Balticu esindaja, kes valis võitjaks Clubmusic Takeover nimelise duo.

Clubmusic Takeover on Sander Paalpere ja Rauno Jüristo DJ-duo. Noormeeste sõnutsi oli registreerimine konkursile pigem juhuslik. "Sander arvas, et võiks meid registreerida võistlusele "Magamistoast Weekend Festivalile DJks", ja nii ta läks," ütles Jüristo.

Kuulnud võimalusest esineda Baltimaade suurimal festivalil, valdasid duot enneolematud tunded. "Käisime mõlemad külastajana möödunud aasta Weekend Festival Balticul ja tänavu ootame ise ennekõike DVBBS, Don Diablo ja Steve Aoki etteasteid," lausus Paalpere.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles pea 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles