Kesklinna lasteaed käis Rannamõisas kogemusi saamas

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kesklinna lasteaia töötajad käisid Rannamõisa kolleegidega kogemusi vahetamas.
Pärnu Kesklinna lasteaia töötajad käisid Rannamõisa kolleegidega kogemusi vahetamas. Foto: Erakogu

Pärnu Kesklinna lasteaia töötajad tutvusid Rannamõisa lasteaias kogemuspäeval õuesõppe võimaluste ja kolleegide töökorraldusega.

Rannamõisa lasteaia õppetegevuses on kesksel kohal loodus- ja keskkonnaõpetus. Aastane projektiõpe teemaga „Koduväravast välja” lõppes neil metsamatkadega.

„Veetsime hommiku koos matkates ja Rannamõisa lasteaia lähiümbruse looduse ja maastikuga tutvudes,“ kirjeldas Pärnu Kesklinna asteaia õpetaja Marju Baikov kogemuspäeva. „Pärastlõunal oli loeng „Vaikuseminutid”, kus muusikaõpetaja Elin Ots tegi sissejuhatuse eneseregulatsiooni ja rahunemise tehnikatesse ja metoodikasse koos praktiliste harjutustega.“

Asutusi seob sõprusside, mis sai alguse 2012. aastal, kui Kesklinna lasteaia kooliminevate laste rühm käis projekti raames Rannamõisa Lasteaia loodusrajal õppekäigul. Eesmärk oli saada teadmisi-oskusi looduses matkamiseks.

Järgnevalt külastasid Kesklinna Lasteaia õpetajad Rannamõisa lasteaeda 2014. aastal ja Rannamõisa lasteaia õpetajad tegid vastuvisiidi 2015.

„Kogemuste vahetamine saanud traditsiooniks, ütleb ju vanasõnagi, et ega lind pesas lendama õpi! Samuti lendavad Kesklinna lasteaia õpetajad igal kevadel üheks päevaks pesast välja, et jagada töökogemusi sõpradega,“ rääkis Baikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles