Maratonirada läbis uuenduse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi tänavuse võidupüha maraton kulgeb suuremas osas tuntud rajal, on korraldajad teinud rajale mõnel pool pisikesed muudatused, et vähem liiklust häirida.
Kuigi tänavuse võidupüha maraton kulgeb suuremas osas tuntud rajal, on korraldajad teinud rajale mõnel pool pisikesed muudatused, et vähem liiklust häirida. Foto: Urmas Luik

Homme joostakse viiendat korda Torist Pärnusse Pärnumaa võidupüha maratonil “Tuli tuleb juurte juurest”, mille favoriidiks võib pidada jooksu kahekordset võitjat Kristo Reinsalu.

“Osalejate jaoks on olulisim teada, et maratonirada on mitmes kohas muutunud,” ütles võidupüha maratoni peakorraldaja Vahur Mäe. “Sujuvama liikluse ja ohutuse tagamiseks ei ületa jooksjad enam Liivi tee ja Riia maantee ristmikku, vaid joostakse mööda kunagist raudteetammi. Likvideerisime Paikusel Raudtee tänaval paarisajameetrise edasi-tagasi jooksu lõigu ja rada läbib nüüd Pulli asulat.”

Muutunud on finišialagi. Kui enne lõpetasid maratoonarid Rüütli platsil, kolis finiš tänavu Ringi ja Aia tänava vahelisele lõigule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles