Paarsada peret ootas voolu üle ööpäeva

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murdunud puu ja elektripost sulgesid laupäeval Pärnus Roosi tänava. Tee oli tormimurru tõttu suletud veel eilegi.
Murdunud puu ja elektripost sulgesid laupäeval Pärnus Roosi tänava. Tee oli tormimurru tõttu suletud veel eilegi. Foto: Tanel Pihelgas

Laupäevane maru viis paljudest kodudest elektri, eile hommikuks polnud vool tagasi paarisajas majapidamises ja mõnel pool võib elektrivarustus taastuda alles täna lõunaks.

Gerda Möldri ja tema naabrite majapidamine Halinga vallas Uduveres olid elektrita 30 tundi. Vool kadus laupäeval kella 16 ajal ja pered olid elektrita kuni pühapäeva õhtul kella kümneni. “Tegi juba närvi mustaks,” sõnas Mölder.

Seekordne elektrikatkestus jääb Möldrile eriti hästi meelde, sest ta valmistus Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia lõpuaktuseks. Et elektrikatkestuse tõttu polnud majas vett, tuli Möldril tuttavate juures duši all käia. “Et hommikul saaks juuksurisse minna ja siis lõpuaktusele,” kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles