Weekend Festivalil esinev The Second Level ilmutas video

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Second Level.
The Second Level. Foto: promo

The Second Level, kodanikunimega Daniel Helenius, ilmutas täna oma esiksingli "Monday" ja video, kus on kasutatud avalikustamata materjali Weekend Festivali lavatagusest. Video valmis Vita Pictura Productionsi ja Weekend Festivali koostöös.

Soome päritolu The Second Level on oma lühikese karjääri jooksul jaganud lava paljude staaridega: 2014. aastal oli ta üks külalisesinejaist David Guetta kontserdil Tallinna Lauluväljakul, mullu Soomes Weekend Festivalil esines ta üle 30 000 inimese ees.

The Second Level astub üles 4.–6. augustini Pärnu rannas suurfestivalil Weekend Festival Baltic. Samuti kuuleb-näeb lootustandvat plaadikeerujatat festivali järelpidudel.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnusse maailma praegused pop- ja tantsumuusika tipud. Suve suurimal rannapeol astub üles ligemale 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles