Port Arturi tegevjuhi suve täidavad muusikapeod ja flyboard

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisipoja Eveni võtavad Keit ja Inger puhkusereisidele ikka kaasa. Nii ka tunamullusele matkale Lõuna-Prantsusmaa viinamarjaistandustesse.
Pisipoja Eveni võtavad Keit ja Inger puhkusereisidele ikka kaasa. Nii ka tunamullusele matkale Lõuna-Prantsusmaa viinamarjaistandustesse. Foto: Erakogu

“Mul on igal suvel tavaks külastada mõnd muusikafestivali,” räägib Port Arturi kaubanduskeskuste tegevjuht Keit Nestor. “Tänavu suvel mu lemmikud Intsikurmu ja Pärnu Weekend küll ajaliselt kattuvad, pean kontsertide kellaaegu klapitama, aga tahaks maailmanimed ikka ära näha. Samuti kavatsen ära proovida flyboard’i. See on Eestis veel uus spordiala, aga adrenaliini annab küllaga.”

Nestori suvemõtted on praegu seotud Port Arturite suvehooajaks ettevalmistamisega. Mõnus suveilm on tema arvates tõhusaim müügimees. “Ja juulikuu meie kõrgaeg. Kui on hea ilm, sõidetakse Pärnu ju spontaanselt, meie peame selleks valmis olema. Varuma suvetooteid jäätisest, suhkruvatist ja värsketest marjadest kuni uute äride avamiseni,” jutustas Nestor.

Tegevjuht ütles, et sise- ja välisturistide hulk on aina kasvanud ja nad annavad kaubandusse tubli panuse. Kuumadel juulipäevadel tulevad suvitajad Port Arturisse palavuse eest varju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles