Pärnu linnameeskond sai tagasi hiilgavaid tõrjeid teinud väravavahi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Tamme.
Kristjan Tamme. Foto: Tanel Pihelgas

Pärnu linnameeskond ja Tallinna FC Levadia sõlmisid kokkuleppe, mis toob hooaja lõpuni linnameeskonda tagasi väravavaht Kristjan Tamme.

Kristjan Tamme sõnul on ta väga õnnelik, et saab taaskord olla osa Pärnu linnameeskonnast.

"Siin veedetud terve eelmine hooaeg oli minu jaoks suurepärane, samas väga õpetlik,“ lausus Tamme. „Tean, et Pärnu hetkeseis liigas on raske, kuid korralikult tööd tehes on alati võimalik raskustest üle saada. Meeskond on mulle eelmisest hooajast tuttav, mis samuti peaks tagasitulekule positiivselt mõjuma. Soovin anda endast kõik, et aidata meeskonnal leida oma mäng ja enesekindlus.“

Paljuski tänu Tamme tõrjetele jäi Pärnu linnameeskond mullu meistriliigasse püsima.

Pärnu linnameeskonna keskkaitsja ja juhatuse liige Karl Palatu: "Möödunud hooajal Pärnu linnameeskonna väravas kindlalt esinenud Tamme mänguline areng oli tuntav ning ta kandis olulist rolli meeskonna Premiumi liigasse püsimajäämisel. Oleme Kristjani tuleku üle väga rõõmsad ja loodame taaselustada möödunud hooaega iseloomustanud mängupildi."

Pärnu linnameeskonna järgmine mäng toimub 2. juulil Rakveres. Kodus saab linnameeskonnale kaasa elada 10. juulil, mil Pärnu Rannastaadionil võõrustatakse FC Levadiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles