Londonis elav pärnakas: pealinn kurvastab, ülejäänud riik tähistab

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonis elav pärnakas Kärt Lepik.
Londonis elav pärnakas Kärt Lepik. Foto: Erakogu

Seitse aastat Londonis elanud pärnakas Kärt Lepik ütles Suurbritannia rahvahääletuse järgseid emotsioone hinnates, et noored britid on Euroopa Liidust lahkumise pärast mures, aga vanemad inimesed on referendumi tulemusega rahul ja soovivad üksteisele head iseseisvumispäeva.

"London leinab," iseloomustas Kärt Suurbritannia pealinnas referendumi päeva järel valitsevat meeleolu. "Minu töökohaks on talendiagentuur, kus ei võeta tavaliselt sekunditki hinge tõmbamiseks, kuid täna on meie kontor vait ja mõtisklev. Atmosfäär Londonis on pinev, seda võib justkui noaga lõigata. Kõik mu siinolevad sõbrad võtavad ühendust ja küsivad, kuidas mul enesetunne on. Milline peaks mu enesetunne olema? Ma ei ole ju üksinda pettunud, vaid olen pettunud koos Londoniga." 

Agendina töötav Kärt rääkis Pärnu Postimehele, et noored britid on hääletustulemuse peale vihased ja eriti nördima ajab neid teadmine, et tulemus kajastab vanemaealiste inimeste eelistust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles