Nelja riigi sõiduautod ja vormelid kihutasid ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiautod sööstavad esimesse kurvi.
Krossiautod sööstavad esimesse kurvi. Foto: Pille Russi

Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa autosportlased jahtisid Audru ringrajal Erki Spordi superkrossi karikasarja seitsmendal etapil Viiking SPA hotelli trofeesid.

Pika ja sündmusterohke võistluspäeva üks põnevamaid esikohaheitlusi toimus 2WD vabaklassis, kus sarja liider, Kablist pärit ja Honda Civicul kihutav Kairo Kallas pidi mõlemas finaalsõidus tunnistama ringrajale spetsialiseerunud pealinna noormehe Enar-Klaus Kunmani (BMW 325i) nappi paremust. Kolmanda auhinna teenis Indrek Nilson Tallinnast (BMW 325i).

Esiveoliste autode klassis pani oma paremuse maksma Simo Lind Põlvast (Opel Astra), võitjale järgnesid Audru vallas elav Vladimir Kaelep (Honda Civic) ja pärnakas Vahur Kupper (Opel Kadett). Rahvakrossi arvestuses teenis etapivõidu Tanel Raudsepp Viljandist (Volkswagen Golf 2), teiseks tuli Margus Suigusaar Sauelt (Opel Calibra) ja kolmanda auhinna vääriliselt kihutas Karol Pert Vändrast (Volkswagen Golf 2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles