Pärnu vutinaiskond eurosarja loosi üle ei rõõmusta

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutanumal järjest tiitleid noppiv Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai meistrite liiga alagrupiturniiks loosiga tugevad vastased.
Kodutanumal järjest tiitleid noppiv Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai meistrite liiga alagrupiturniiks loosiga tugevad vastased. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eelmise nädala lõpul jalgpallinaiste meistrite liiga valikgruppide loos Eesti meistrit Pärnu jalgpalliklubi naiskonda ei rõõmusta: kolmandas tugevusgrupis loosirattas olnud pärnakad lähevad pallimurul vastamisi esimesest tugevusgrupist Rumeenia tšempioni Cluj Olimpiaga, teisest potist Poola meistri Konini Medykuga ja neljandast tugevusgrupist Montenegro parima Pljevija Breznicaga.

"Vaatasin loosimist ega ole meile loositud valikgrupi üle üldse õnnelik. Loosiõnn oli vilets," ütles Pärnu jalgpalliklubi peatreener Jüri Saar, kelle sõnutsi on vastased väga tugevad.

Rumeenia meistriga kohtus Pärnu naiskond ka eelmisel aastal, jäädes neile alla nelja vastuseta väravaga. "Mängupäeval oli väga palav ja meil reisiväsimus kontides. Tegime terve mängu kõva kaitsetööd ja on ime, et skoor nii väikseks jäi. Neil olid väga head mängijad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles