Jalgpalli EMil justkui paradiisis

Toomas Kivimägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Favoriidiks olnud Belgia (rohelises) alistas alagrupi viimases voorus lõpuks Eesti ülemerenaabri Rootsi 1:0 ja saatsid nad koju.
Favoriidiks olnud Belgia (rohelises) alistas alagrupi viimases voorus lõpuks Eesti ülemerenaabri Rootsi 1:0 ja saatsid nad koju. Foto: Toomas Kivimägi

Prantsusmaal toimuva jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri korraldus on jätnud väga hea mulje ja hinnadki on eestlasele igati sobivad.

Nice on Prantsusmaal Pariisi järel turistide sihtkoht number kaks. Põhjamaalaste jaoks on mõistagi seal magnet subtroopiline kliima, helesinine meri ja rand.

Ranna teeb rannaks avatus lõunasse. Just nii nagu Pärnus, nii ka Nice’is. Ent imelisest liivarannast nagu meil ärge Nice’is unistage. Seal on vaid kivid, mille peale üks Briti tütarlaps rahvusele omaselt ja vürtsikalt lausus: “Mulle meeldib Nice, meri ja päike, but these stones are killing me (aga kivid tapavad mu – toim).”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles