Huvilisi oodatakse ranna piirkonna tulevikust kaasa rääkima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvilisi oodatakse järgmisel nädalal Pärnu Rannaparki kaasa rääkima teemal, milline võiks olla Pärnu ranna piirkond tulevikus.
Huvilisi oodatakse järgmisel nädalal Pärnu Rannaparki kaasa rääkima teemal, milline võiks olla Pärnu ranna piirkond tulevikus. Foto: TANEL PIHELGAS/

Ranna piirkonna tuleviku teemal ootavad linnalabor, Pärnu linnavalitsus ja politseijaoskond kõiki kaasa rääkima.

Neljapäeval, 7. juulil kell 17 on huvilised oodatud Pärnu Rannaparki kaasa rääkima teemal, milline võiks olla Pärnu ranna piirkond tulevikus.

Arutelu eesmärk on kaardistada Pärnu ranna-ala kasutajate vajadused ja ootused, et vastavalt nendele suunata ranna-ala arengut ja luua nii kohalikele kui ka külastajatele sidus, aktiivne, inimsõbralik ja meeldiv linnaruum.

Kohtumisel arutatakse järgmiste teemade üle: milliseid teenuseid ranna-alal vajame? Millised tegevused on ranna-alal oodatud? Kas teekond randa ja rannast ära on mugav kõikidele kasutajatele ja transpordiviisidele? Milliseid uusi/täiendavaid infrastruktuure vajab ranna-ala, et tagada nii kohalike kui ka külastajate rahulolu ja meeldiv puhkus? Rannapiirkonna turvalisus.

Arutelu toimub Pärnu Rannapargis Supeluse, Ranna puiestee, Lehe ja Tammsaare puiestee vahelises osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles