Kogukond saab aidata Sindi jalgpallistaadionile väravad osta

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Poseidoni väiksed jalgpallurid loodavad, et suured aitavad raha koguda ja nad saavad Sindi jalgpallistaadionil palli väravasse lüüa.
JK Poseidoni väiksed jalgpallurid loodavad, et suured aitavad raha koguda ja nad saavad Sindi jalgpallistaadionil palli väravasse lüüa. Foto: Erakogu

Pärnu JK Poseidon on algatanud oma esimese suure kogukonda kaasava projekti, et hankida vastvalmivale Sindi Kesktänava jalgpallistaadionile väravad.

Klubi kogub raha ühisrahastusplatvormi Stardipaik kaudu kuni 4. augustini ja eesmärk on saada kokku 3000 eurot. Toetussumma eest soovib JK Poseidon osta Sindi Kesktänava jalgpallistaadionile paari täismõõdus väravaid ja paari väiksemaid treeninguteks ning noorteklasside võistlusteks. Praeguseks on ettevõtmist Stardipaiga kaudu toetatud 220 euroga.

Klubi noortesuuna juhi Joonas Einfeldti ütlust mööda on see elutähtis projekt, sest staadionil, kus puuduvad väravad, ei saa noored jalgpallurid harjutada ja võistlusmänge pidada.

Pärnu JK Poseidon on Pärnumaal tegutsev jalgpalliklubi, kus treenivad nii noored kui täiskasvanud. Klubis on neli treenerit ja üle 230 lapse peamiselt Pärnu linna lähedastest asulatest.

Sindis harjutab praegu jalgpallimängu poolsada last. „Kui hakkame seal mängime Eesti noorte meistrivõistlusi, see arv mitmekordistub, sest seal käiks siis lapsi Uulust Häädemeesteni,“ lausus Einfeldt.

Sinti rajataval jalgpallistaadionil tööd jätkub ja juuli teises pooles korraldatakse talgupäev – sealgi kulub kogukonna abi marjaks ära.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles