Optimistipurjetajad võitsid Eesti kulla ja hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Holtsmann on Pärnu noortetiimi kõige suuremate kogemustega roolimees.
Hendrik Holtsmann on Pärnu noortetiimi kõige suuremate kogemustega roolimees. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnu jahtklubi purjespordikooli noored roolimehed võitsid kodujõel Optimist-klassi Eesti meeskondlikel meistrivõistlustel kaks kõrgemat kohta.

Kuldmedalite vääriliselt seilasid Hendrik Holtsmann, Angeliina Maria Isabel Õunap, Romi Safin ja Karla Luhar ning hõbemedalid teenisid Kaur Oskar Volt, Lisbeth Taggu, Angus Aarna Ant ja Martin Maslov.

Kolmanda pjedestaalikoha hõivas ESS Kalevi jahtklubi tiim koosseisus Tristan Šaraskin, Aksel Tamm, Karl Daaniel Torstenberg ja Karl Magnus. Pärnu optimistisõitjad treenivad Tõnis Vare ja Uku Kuuse juhendamisel.

Järgmisel nädalal Prantsusmaal algavatel juunioride Euroopa meistrivõistlustel esindavad Laser 4,7 klassis Eestit pärnakad Keith Luur ja Markus Kostabi ning Melvin Aasav Tallinna jahtklubist. Eesti purjetetajaid juhendab EMil Pärnu jahtklubi purjespordikooli juhataja Argo Kruusmägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles