Jalgpallurid ootavad hooaja jätku

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimase mängu pidas PJK meeskond (valges) laupäeval Eesti väikestel karikavõistlustel, kui vandus lisaajal 2:4 alla Paide meeskonna duublile.
Viimase mängu pidas PJK meeskond (valges) laupäeval Eesti väikestel karikavõistlustel, kui vandus lisaajal 2:4 alla Paide meeskonna duublile. Foto: Gertrud Alatare

Eesti jalgpalli meistrivõistluste madalamates liigades pallivad Pärnumaa meeskonnad on hooaja senise käiguga üldiselt rahul ja naudivad teenitud suvepuhkust.

Esiliiga meeskonna Vändra Vapruse puhkus on juba otsakorral. Viimati 12. juunil väljakul käinud Vändra võõrustab homme Tallinna Infoneti duubelmeeskonda. Kui veel hiljuti anti meestele nädal puhkust, tehakse mängu eel vajadusel trenni kaks korda päevas. “Mängu minnakse ikka võitma, kahtlemata tahame Vändras punktid koju jätta,” sõnas klubi mängiv treener Ranet Lepik, kes oli kindel, et kodupubliku ees häbisse ei jääda.

Eesmärk on püsima jääda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles