Autorendiga rikkaks ei saa

Annika Poldre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Ristmets ja Riin Tamm uudistasid limusiini, millega neil pole veel õnnestunud sõita.
Jennifer Ristmets ja Riin Tamm uudistasid limusiini, millega neil pole veel õnnestunud sõita. Foto: Mailiis Ollino

Kui juhiluba on, aga autot mitte, võib sõiduki rentida. Internetist otsides jääb mulje, et Pärnus on pakkujaid oma kümmekond. Helistades aga selgub, et autorendi pakkujate ring on väike, see-eest võib saada uhke autot koos juhiga.

Bonus Motors OÜ pakkus tol päeval, kui telefonitsi suhtlesime, Ford Mondeod. Ettevõtte omanik Andres Oks ütles, et autosoovijaiks on nii oma linna rahvas kui ka võõrad, kes ilmuvad suvel sõidukit üürima. “Talvel läheb auto kuuks ajaks remonti, sest siis pole tahtjaid palju,” rääkis Oks. Praegu oli tal käigus kaheksa sõidukit.

Oks rääkis, et kui autot soovib mõni noor naga, võib sellest tellimusest päris hull lugu välja tulla. “Olen pidanud auto rentimisest isegi keelduma,” tunnistas Oks, kelle sõnul mõnikord on autot tagasi saades tunne, et seda on sihilikult rikutud. “Sõidetakse nagu rallit, kulutades mõttetult rehve.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles