Pärnumaa rekord: suurim helistaja rääkis kuu jooksul mobiiliga 70 tundi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helistaja. Foto on illustreeriv.
Helistaja. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tele2 statistika järgi on Pärnumaa aktiivseim helistaja tänavu mobiiltelefoniga rääkinud keskmiselt 70 tundi kuus ehk ligikaudu 2,5 tundi päevas ja suurim sõnumisaatja edastas päevas 58 SMSi.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnade järgi domineerivad Pärnumaa aktiivsemate helistajate esikolmikus mehed. "Helistamine on muutnud argiseks suhtlusviisiks ning aktiivseim meesklient on jaanuarist maikuuni rääkinud kokku 352 tundi," märkis Aron.

Kui Pärnumaa innukaimad helistajad on mehed, jõudsid tublimate sõnumisaatjate esikolmikusse ainult naised. Aktiivseim sõnumisaatja edastas kuus keskmiselt 1735 ehk umbes 58 SMSi päevas.

Statistika järgi elavad Eesti aktiivsemad mobiiltelefoni kasutajad aga Lääne-Virumaal. "Sealne suurim helistaja rääkis ühes kuus telefoniga tänavu keskmiselt 109 tundi ehk ligemale neli tundi päevas, kõige aktiivsem sõnumisaatja edastas kuus keskmiselt üle 11 000 SMSi," ütles Aron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles