Galerii: tublimatest tublimad õppurid saadeti presidendi vastuvõtule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kogunesid Pärnu gümnaasiumide kuldmedalistid ja kutsehariduse kiitusega saanud koolilõpetajad linnakodaniku majja, kust noored presidendi vastuvõtule saadeti.

Pärnu linnapea Romek Kosenkranius kiitis tublisid õppureid ja ütles neile algavaks teekonnaks motiveerivaid sõnu. "Minge kindlasti edasi õppima, aga tulge Pärnusse tagasi. Pärnu vajab selliseid tublisid inimesi. Isegi kui teil on plaan minna välismaale ennast täiendama, on see, nagu tänapäeval öeldakse, väga pro. Hiljem tulge tagasi," sõnas meer. Kõige tähtsamaks pidas Kosenkranius seda, et noored oleksid enda üle uhked ja leiaksid aega ka puhata ja suve nautida.

Pidulikule üritusele kutsutud Pärnumaa kutsehariduskeskuse logistika eriala kiitusega lõpetanud Madis Vihterbal rääkis, et läheb esialgu ajateenistusse, kus mõtleb, mida edasi teha. Noormees tahab ülikooli astuda ja õppida midagi seoses ärindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles