Pärnu rannavutikohtunik teenindas Euroopa karikavõistluste finaali

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannajalgpallikohtunik Ago Kärtmann teenindas Euroopa karikavõistluste finaali Itaalia ja Portugali vahel. Arhiivifoto.
Pärnu rannajalgpallikohtunik Ago Kärtmann teenindas Euroopa karikavõistluste finaali Itaalia ja Portugali vahel. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu rannajalgpallikohtunik Ago Kärtmann teenindas Euroopa karikavõistluste finaali Itaalia ja Portugali vahel.

Belgradis peetud Euro Beach Soccer Cup on maailma üks vanemaid järjepidevalt kestnud rannajalgpalliturniire, mis toimub paarisaastatel. Kärtmann teenindas alagrupiturniiril Itaalia-Šveitsi ning Venemaa-Ukraina, Ungari-Itaalia ja Serbia-Šveitsi kohtumist.

Turniiri otsustaval päeval usaldati Kärtmannile Ungari-Venemaa pronksimäng ja Itaalia-Portugali finaal, mille võitis Portugal.

Rannajalgpallikoondiste maailma edetabelis asub Venemaa 1., Portugal 2., Itaalia 4. ja Ungari 17. kohal.

Kärtmann on kutsutud vilistama ka 8.–10. juulini Hispaanias ja 12.–14. augustini Ungaris toimuvatele Euroliiga etappidele, samuti 25.–28. augustini Itaalias peetavale Euroliiga superfinaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles