Galerii: Väikesed pärnakad tutvusid ragbiga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu noorte vabaajakeskuse spordinädala raames andsid Eesti ragbi liit ja Pärnu meeskond Survivors lastele ülevaate spordialast, tegid koos trenni ja võtsid lõpetuseks teineteiselt mõõtu.

"Suur rõõm oli näha laste huvi spordiala vastu. Olen kindel, et Pärnus on peale kasvamas uus põlvkond tublisid sportlasi, kellest nii mõnigi leiab oma tee ragbi juurde," ütles Eesti ragbikoondise mänedžer Liisi Niisuke ja kutsus üles kõiki huvilisi treeningutest julgelt osa võtma. "Ragbi on füüsiliselt arendav meeskonnasport, millega alustamisel ei ole kindlaid eeldusi, piisab soovist kaasa lüüa ja harjutama hakata."

Pärnu ragbiklubi Survivors eestvedaja Tauri Sinilaane sõnul oli laste positiivne emotsioon väga meeldiv ja tulevikus võiks olla neil päris oma trenn.

"Senikaua keskendume meeskonna ülesehitamisele, millega minna vastu Eesti teistele klubidele. Kes tunneb, et ragbi on spordiala, kus tahaks kaasa lüüa ja tulemusi saavutada, võtku julgelt ühendust," lisas ta.

Ragbihuvilised kogunevad sel pühapäeval algusega kell 15 Pärnu rannaliival.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles