Ülevaatuspunkti juhatajale toodi kaks pakki õlut

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllepurk. Foto on illustreeriv.
Õllepurk. Foto on illustreeriv. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Tehnilise Ülevaatuse OÜ endist juhatajat Ardo Laanevälja altkäemaksu võtmises ja ametialases võltsimises, Arvo Tafinovit altkäemaksu andmises ja ülevaatuspunkti töötajaid Taavi Sempelsoni, Alari Arrot ja Urmas Käharit ametialases võltsimises.

Süüdistuse järgi vormistasid Laaneväli, Sempelson, Arro ja Kähar eelmise aasta septembrist novembrini sõidukeid kontrollimata, kontrolltulemuste saamiseks teisi autosid kasutades või muul moel mõõtetulemusi manipuleerides vähemalt kümme tehniliselt mittekorras sõidukit, nende hulgas kaks traktorit, ühe veoki ja sõiduauto järelhaagise.

Prokurör Küllike Kase sõnul ohustavad tehniliste vigadega sõidukid kõiki liiklejaid ja kahjustavad keskkonda, seetõttu on ülevaatuse läbimine väga oluline. "Mingil juhul ei tohiks liiklusesse pääseda mittekorras sõidukid. Ülevaatuse tegijate selline käitumine on absoluutselt taunitav ja vastutustundetu," ütles Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles