Ringrajal tuleb põnev nädalavahetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti aasta suurim autode ringrajavõistlus Suur Võidusõit pakub täna ja homme Audru ringrajal peale sportlike elamuste mõnusaid tegevusi kogu perele.

“See üritus ei ole pelgalt meesperele mõeldud võidusõidupidu,” rääkis võistluse pressiesindaja Rauno Kais. “Alates esimesest toimumisaastast on Suure Võidusõidu organisaatorid pannud rõhku meelelahutusele. Muusikalist elamust pakuvad tänavu Põhja-Tallinn ja Taniel Vares ning kahel võistluspäeval peetakse ringraja territooriumil ühte Eesti toredamat koguperelaata. Uudsena toimub vanatehnika näitus ja huvilised saavad helikopteril lennata, et ringrajal toimuvat taevast jälgida. Laste jaoks on loodud eraldi suur ala, kus leidub nii batuute kui teisi atraktsioone. Soovijaile tehakse näomaalinguid ja noored saavad jälgida eakaaslaste kardivõistluse sarja “Talendid rajale” etappi.”

Suurele Võidusõidule oodatakse Rauno Kaisi sõnutsi üle 150 võimsa auto. Kahel päeval kihutatakse nii Eesti, Soome kui Balti meistrivõistluste etapil ja võistlusklassi Legends sõitjad jahivad ringrajal Põhja-Euroopa tsooni meistrivõistluste punkte. Rajale tulevad võimsad Camaro Cup sarja V8 mootoritega masinad, Lamborghinid, Viperid, Porsched, Hondad ja BMWd ning kahe klassi vormelautod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles