Rannas toimub rahvusvaheline vollefestival

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannas koguneb pea 500 noort vollemängijat.
Rannas koguneb pea 500 noort vollemängijat. Foto: Urmas Luik

Tänasest pühapäevani toimub Pärnu rannas juba kuuendat korda Shelli rannavolle festival, mille korraldajad loodavad esmakordselt ületada 500 osaleja piiri.

“End on kirja pannud umbes 300 mängijat, kuid viimase hetke registreerijaid on alati palju olnud,” sõnas festivali korraldustiimi kuuluv Laura Roogenbaum, kelle arvates on maagilise 500 osaleja piir ületatav. Turniiri esimesel aastal käis väljakul ligemale 150 noort, eelmiseks aastaks oli see arv kasvanud juba 400ni.

Festivali jõudsale kosumisele aitab kaasa Euroopa võrkpalli föderatsioon, kelle ametliku tunnustuse pälvib üritus alates eelmisest aastast. Tänu nende reklaamile ja toetusele tuleb kolmandik osalejaid Pärnusse välismaalt. Roogenbaumi sõnul saab näha võistlejaid Lätist, Leedust, Soomest ja isegi Kasahstanist, kust saabub 14 rannavõrkpallurit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles