Pärnakate seiklused jätkuvad rikšaralliga Indias

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siimul, Georgil ja Kasparil (vasakult) seisab ees seiklustest tulvil suvi.
Siimul, Georgil ja Kasparil (vasakult) seisab ees seiklustest tulvil suvi. Foto: Erakogu

Pärast Red Bulli Can You Make It? väljakutse võitmist kevadel ei ole kolm hakkajat noormeest oma seiklustega sugugi ühel pool, uued katsumused viivad nad Indiasse.

Aprillikuus võitsid Pärnumaalt Torist pärit 21aastane Kaspar Rätsep, 22aastane pärnakas Georg Tulver ja 21aastane hiidlane Siim Silver Salumaa oma tudengitiimiga Feel Alive! Red Bulli korraldatud ülemaailmse võistluse, mille raames tuli 165 võistkonnal reisida mööda Euroopat. Raha ja telefonid olid sealjuures keelatud ning ühest kohast teise jõudmiseks tuli kasutada head suhtlemisoskust või valuutana energiajoogi purke. Katsumusest tuldi välja võitjana.

Kui paljude jaoks tundub juba see piisavalt äärmuslik, pole noormeeste seiklusjanu sugugi kustunud ja nii suunduvad nad juuli lõpus Indiasse. Ees ootab 3500kilomeetrine rikšaralli, kus osalejatel tuleb üsna ekstreemsel kolmerattalisel kaarikul omal käel jõuda üle põldude, külateede ja isegi veekogude finišisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles