Loode-Pärnu tööstuspargi teedevõrk valmib järgmisel sügisel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teerull. Foto on illustreeriv.
Teerull. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnu linn sai Loode-Pärnu tööstusala järgmise kolme etapi teede rajamiseks 1,6 miljonit eurot toetust ettevõtluse arendamise sihtasutuselt (EAS), tööd algavad juulis ja saavad valmis tuleva aasta 30. septembriks.

Nagu Pärnu linn plaanis, otsustas EAS kokku 1,9 miljoni euro suurust projekti toetada 85 protsendi ulatuses ehk 1,6 miljoni euroga. Projekti elluviimine algab juulis ja planeeritud aeg lõpetamiseks on järgmise aasta septembri lõpul, ütles Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp.

Pärnu linnavalitsus tunnistas kolmeosalises hankemenetluses märtsikuus edukaks Lemminkäinen Eesti ASi, OÜ Nurme Teedeehituse ning ühispakkujate OÜ RTS Infraehitus ja Wesico Project OÜ pakkumused. Projektiga rajatakse vajalik infrastruktuur 21 kinnistule kokku 191 500 ruutmeetril. Ehitatakse teede- ja tänavavõrgustik, valgustus ning veevarustuse süsteem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles