Raepromenaad alustab muusikalihittidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Ala-Murr esitab suvises kontserdisarjas koos akordionist Jaak Lutsojaga eri ajastute laule meie põhjanaabreilt ning Norra ja Argentina tangosid.
Kersti Ala-Murr esitab suvises kontserdisarjas koos akordionist Jaak Lutsojaga eri ajastute laule meie põhjanaabreilt ning Norra ja Argentina tangosid. Foto: promo

Pärnu kesklinnas raekoja hoovis vana pirnipuu all korda tehtud valge katusega lava on juulis suisa mitme kontserdisarja päralt, sest väärib nii oma miljöö kui asukoha poolest varasemast rohkemat kasutust.

Alates eilsest korraldab Pärnu linnaorkester siin neljal järjestikusel reedeõhtul kontserte, mis on linnaorkestri direktori Tõiv Tiitsu ütlust mööda kuulajaile tasuta. Järgmisi õhtuid sisustab linnaorkestri keelpillikvartett Mozarti ja Haydniga, keelpillikvartett Con-taktid sõidutab kuulajad tangoga Eestist Argentinasse ja viimasena astub Raehoovi laval 22. juuli õhtul üles vaskpuhkpilliansambel Brassers.

Suvise kontserdisarjaga “Raepromenaad” alustab homme, 3. juulil taas Pärnu kontserdibüroo, pakkudes kuulajatele väga erinevat muusikat süvaklassikast džässini. Sarja kontserdid toimuvad Raehoovis seitsmel pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles