Pärnu Postimees+ sisaldab nüüdsest lehekuulutusi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees+ keskkonnas avaldatakse nüüdsest paberlehes ilmunud kuulutused.
Pärnu Postimees+ keskkonnas avaldatakse nüüdsest paberlehes ilmunud kuulutused. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Postimehe tasuline versioon internetikeskkonnas Pärnu Postimees+ (PP Pluss), mis sisaldab kõiki paberlehes ilmuvaid artikleid, avaldab nüüdsest kõik sama päeva lehes ilmuvad kuulutusedki.

Paberlehes ilmunud kuulutusi saab lugeda, kui valite ülalt menüüst rubriigi „Kuulutused“.

Kuulutused on saadaval pdf-formaadis. Vaatamiseks peab olema arvutisse paigaldatud vastav tarkvara, näiteks Foxit Reader või Acrobat Reader.

PP Plussis ilmuvad kõik lood, mis sama päeva paberleheski, ja kõiki neid saab lugeda täismahus. Kuulutused avaldatakse sama päeva hommikul.

PP Pluss sobib neile, kellele mingil põhjusel ei sobi ajalehe tellimine postkasti või kes tahavad lugeda artikleid varem, kui ajaleht postkasti jõuab.

PP Plussi keskkonnas saab lugeda Pärnu Postimehe lugusid, sõltumata ajast ja asukohast. Nii on võimalik olla Pärnumaa uudistega kursis ka välismaal või puhkusel viibides.

Varasemad lehed on PP Plussis arhiveeritud alates 1. septembrist 2010. Lugejat huvitava päeva lehega tutvumiseks piisab vajutusest konkreetsele kuupäevale sealsamas asuvas kalendris.

Kõik Pärnu Postimehe tellijad saavad PP Plussi tasuta lugeda niikaua, kuni kehtib paberväljaande tellimus.

PP Plussi veebiaadress on http://pluss.parnupostimees.ee. Esimest korda sinna sisenedes tuleb kõigepealt end kasutajaks registreerida, vajutades lingile „Olen Pärnu Postimehe paberlehe tellija“.

Nüüd tuleb sisestada vajalikud andmed ja täita kõik tärniga märgistatud lahtrid, sealjuures tuleb kindlasti kirjutada oma meiliaadress.

Meiliaadress on oluline sellepärast, et see jääb teie kasutajatunnuseks ja sellele saadetakse registreerimise kinnitus koos vajaliku salasõnaga.

Kui andmed on korrektselt sisestatud ja need kattuvad paberlehe tellimuse andmetega, saadetakse teie meilile registreerimise kinnitus ja salasõna.

Registreerimise lõplikuks kinnitamiseks on vaja klikata meilis sisalduvale lingile.

Kes ei ole paberlehe tellija, kuid soovib ikkagi PP Plussi lugejaks saada, peab maksma tellijatega võrdse summa. Näiteks ühe kuu jooksul PP Plussi lugemiseks tuleb loovutada 5,75 eurot. Selleks tuleb minna PP Plussi veebilehele, vajutada lingile “Ei ole Pärnu Postimehe paberlehe tellija” ning järgida edasisi juhiseid.

Kui satute registreerimisel hätta ja muude küsimuste korral helistage telefonil 447 7087 või 447 7090. Needki numbrid leiate PP Plussi registreerimislehelt.

Et teile saadetav salasõna kujutab endast keerulist numbrite ja tähtede kombinatsiooni, mida on raske meelde jätta, on soovitav oma salasõna uue vastu vahetada. Salasõna saab muuta, kui olete end PP Plussi keskkonda sisse loginud. Üleval paremas nurgas on link „Minu konto“, millele klikates avanevad teie kui tellija andmed. Seal sisestage parooli kasti oma uus salasõna ja salvestage see.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles